Over

Ik ben Janita Siebesma en woon in Kampen vanaf mijn 12e jaar. Vaak hoor ik mensen zeggen: “Er is in Kampen niks te beleven”. Maar dat valt best mee. Met deze blog geef ik door wat je op cultureel, culinair, sportief gebied kunt doen in Kampen. Als je een leuke tip hebt kun je die aan mij doorgeven. Als de tip mij aanspreekt zal ik hem plaatsen.

 

IMG_0827

 

Advertenties

2 thoughts on “Over

 1. Hallo ik ben gerrit ten Hove , mede eigenaar van gemaal broeken en maten .
  Zaterdag 9 mei is het molen en gemalen dag en ook wij doen daar aan mee , en wij zijn best wel uniek wij hebben zowel een gemaal als ook een molen en diverse onderdelen van molens , ook vieren we dit jaar het 150 jarig bestaan van het gemaal dit gaan we groots vieren op monumentendag maar op 9 mei geven we de aftrap . Dit doen we door de restanten te laten zien van een tjasker welke we de komende tijd willen gaan restaureren , er zijn er minder dan 30 nog te zien in Nederland en wij willen er ook 1 hebben staan welke dan te zien is vanaf de flevoweg en de N50 , echt een blikvanger voor kampen .
  Op molen en gemalendag zijn we open voor publiek van 10.00 uur en 16.00 uur , de toegang is gratis en het gemaal draait de hele dag en we laten onze uitgebreide collectie zien .

  Gerrit ten Hove
  Gemaal broeken en maten ( gemaal kampen )
  Flevoweg 74
  Kampen
  06-55546871

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s